Оригинална ли е ЛИДА?

Оригинална лида

Нашият продукт оригинална LIDA Daidaihua – стара формула е тестван от хиляди хора, които са постигнали нужните резултати с наднорменото тегло и по този начин те се грижат за своето здраве.

Ние сме основни вносители на тези билкови хапчета за отслабване Lida Daidaihua ОРИГИНАЛ.

Всеки един закупен продукт от нас – оригинална Lida ви гарантира не 100 %, а 1000 %,че вие закупувате оригинален продукт с който вие ще постигнете желаните резултати да отслабнете от 7 до 12 килограма само за 30 дни.

 

Ние освен, че притежаваме ОРИГИНАЛНИТЕ сертификати за хапчетата за отслабване LIDA Daidaihua ORIGINAL, но и притежаваме докумет с който ние директно работим със завода KMDALI, който произвежда тези билкови капсули за отслабване и ни гарантира за качеството, всички нормативни изисквания за производството на оригинална лида ДАЙДАЙХУА и тяхната ефективност на всеки мъж или жена, които искат да отслабнат без странични ефекти и то напълно натурално.

Кой е завода KMDALI ? (Завод за производство на билкови хапчета за отслабване, козметика и продукти за коса и нокти) KMDALI e създаден през 2001 година .Този завод е създаден специално за производството на GMP производител във фармацевтиката и здравеопазването от естествени хранителни билкови екстракти.Най –вече се занимава с проиводството на натурални продукти за ОТСЛАБВАНЕ ,продукти за растеж на коса и нокти и други козметични и билкови продукти.

оригинална лида

оригинална лида

• 2001 г.: DALI получена автентичността на GMP. • 2002: DALI получени ISO9001:. 2000 удостоверяване • 2002: DALI получена удостоверяване на ISO14001. GMP СТАНДАРТ най-високите стандарти за всичко, от суровините до опаковането!

оригинална лида

Качество за скалдиране и дистрибуция на оригинална лида / LIDA

Поради прилагането на всички тези ресурси, както и съгласуваността на нашата система за осигуряване на качеството, клиентите могат да разчитат на безопасността на KMDALI продукти.

instrukcii