Състав на Лида

Lida Daidaihua са хапчетата за ОТСЛАБВАНЕ, които са създадени, единствено и напълно от билкови съставки, които не само топят и свалят излишните килограми, като магия, но имат билкови екстракти, които подпомагат благоприятно действие на организма за всеобщото му състояние, укрепват го, действат, като мощен антиоксидант и куп полезни неща с които ще ви запознаем малко по надолу. Освен, че нашата ОРИГИНАЛНА Лида е уникалния продукт с, който гарантирано ще стопите вашите килограми, той е произведен с най-висок стандарт и сертифициран, като такъв.

лида отслабване

Производството на Lida е фокусирано върху най-революционните билкови капсули за отслабване. Ефикасните хапчета за отслабване Лида са с най-голям потенциал за използване с борбата с излишните килограми на пазара.Направен е задълбочен анализ и е установен ,че действието и точното съотношение на тези билкови екстракти събрани само в една капсула на ден е най-добра за топене на излишните килограми и подкожните мазнини.

Нека да кажем хапчетата за отслабване Лида точно какви екстракти от билки имат в техния състав:

Те са екстракт от горчив портокал, семена от джобстер, семена от кайсия и екстракт от листа на черница.

Една от основните съставки на ефикасните билкови хапчета за отслабване Lida е екстракта от Горчив портокал. Изследвания и проучвания върху тази специална билкова съставка показват високото съдържание на синефрин. Синефринът е много полезен и има много голямо действие върху топенето на подкожните мазнини и намаляването на апетита. Китайското наименование Daidaihua означава горчив портокал.

 Друга съставна на Lida са семената от Джобстър. Тези семена имат благоприятно влияние върху бъбреците и отделителната система. Освен това подпомагат обмяната на веществата в организма.Има изследвания при които се наблюдава спиране развитието на ракови клетки.Също така са много активни в спомагането на функциите на далака,белия дроб , разширени вени и други.

 

лида

Третият екстракт на Lida, капсулите за отслабване е от листа на Черница. Доказано е, че този екстракт засилва вашият метаболизъм за 24 часа с 18 %. Освен това този екстракт за отслабване повишава нивото за окисление на мазнините и термогенезата-това е скоростта с ,която тялото ви гори излишните калории.
Екстракта на листа от Черница се използва в медицината за лечение и профилактика на захарния диабет, доказано е, че намаля нивата на кръвната захар.Също така изострят зрението и слуха.

И най-накрая, но не на последно място е екстракта от семена на кайсия.В медицината се използва за нормално изхождане и против запек.Също така инхибира абсорбацията на мазнините и помага за регулацията на глюкозата. Този екстракт не позволява покачването на нивото на инсулина и предотвратява превръщането на приетите въглехидрати в мазнини.